Indukcijska kuhalna plošča

Indukcijske kuhalne plošče

Če do sedaj niste bili ljubitelji kuhanja, se lahko to čez noč spremeni. Za enostavno, brezskrbno in udobno kuhanje je funkcionalna kuhinjska oprema ključnega pomena. Kuhalne plošče brez lastnega upravljanja so sicer kombinirane s podplutno pečico, čar Miele indukcijske plošče pa je ravno v tem, da lahko večino namestite neodvisno od pečice. Dovolite si fleksibilnost in svobodo, ki vam jo nudi Miele in pripravite vaše jedi točno tako, kot ste si zaželeli. Naj vaše kuhanje postane umetnost z vsakim obrokom.

Najboljši pomočnik v vaši kuhinji

Indukcijska kuhalna plošča Miele nudi brezhibno udobje, učinkovitost in inovativnost. Indukcijska kuhalna plošča z avtomatskim zaznavanjem posode bo poskrbela za izjemno varčno porabo energije. Z inteligentnim prepoznavanjem posode namreč zazna, kadar premaknete lonec in v istem trenutku prilagodi tudi temperaturo. Njena uporaba pa je zelo varna, saj okolica poleg kuhalnega polja ostane dokaj hladna. Z inovativno funkcijo CON@CTIVITY boste imeli popoln nadzor nad kuhanjem. Brez problema se lahko posvetite pripravi vaše kreacije, saj se napa samodejno odzove na vsak vaš korak in samodejno prilagaja osvetlitev in moč odsesavanja pare. Po zaslugi SilentMove dizajna površine lahko svoje posode skorajda neslišno premikate po celotni kuhalni plošči. Uživate lahko v neomejeni svobodi in sproščenosti, ne da bi vas ob tem karkoli skrbelo. Drznite si eksperimentirati in preizkušajte nove kuharske recepte – edina omejitev je vaša domišljija.

Indukcijska kuhalna plošča

Indukcijska kuhalna plošča Miele bo od sedaj naprej zagotovo vaš najboljši in najzvestejši kuhinjski pomočnik. Njeni fleksibilnosti ni konca; omogoča lahko inteligentno prepoznavanje posode; upravljalni elementi se z inteligentnim prepoznavanjem posode vedno pojavijo na pravem mestu – ne glede na to, kje je nameščena posoda. Upravljalni element je tako viden samo, če je posoda nameščena. Preglejte široko izbiro Mielejevih indukcijskih kuhalnih plošč in dovolite, da vam pomaga olajšati vsa vaša kuhinjska opravila.