iPhone 8 ali iPhone 7 ovitek

Danes na trgu so zelo popularni “high end” mobilni telefoni, ki nas seveda stanejo nekoliko več. Vsekakor so ti telefoni bolj kakovostni od ostalih, imajo nasploh boljšo zmogljivost in narejeni so iz boljših materialov, ne iz plastike, tako kot večina poceni telefonov. Če ste ljubitelj tehnologije, potem že veste, da se novejši “high end” telefoni prodajajo za kakšnih 900 ali 1000 evrov, zato je pomembno, da pri nakupu kupimo tudi ustrezno zaščito zanj. Če ste ravno kupili iPhone 8 ali pa iPhone 7 (njuna cena sploh ni več tako visoka), vam predlagamo, da si kupite kakovostni iPhone 7 ovitek, ta bo ustrezal tako osmici kot sedmici, saj sta si modela med seboj po velikosti skorajda enaka.

iPhone 7 ovitek

Kakovostni iPhone 7 ovitek si lahko zagotovite na zgoraj navedeni spletni strani, tu vam ponujajo ogromno različnih ovitkov za vse znamke ter vrste telefonov. iPhone 7 ovitek in zaščitno kaljeno steklo lahko na tej spletni strani dobite že za samo 10 evrov, seveda, če imate tu kakšne posebne želje, pa boste morali odšteti malo več denarja. iPhone 7 ovitek bo vašemu telefonu nudil zaščito pred udarci, praskami in tudi proti prahu ter vodi. Vsekakor pa se morate za vodoodpornost telefona pozanimati prej, saj tega nimajo vsi modeli, večina pa jih vseeno ima. Če imate iPhone 8 ali iPhone 7, ste lahko na tem področju brez skrbi.

Torej je res pomembno, da kupite kvaliteten iPhone 7 ovitek, da bo vaš telefon imel maksimalno zaščito in da bo v brezhibnem stanju še kar nekaj časa po nakupu. Vsekakor so današnji telefoni hitro opraskani ali pa razbiti, čeprav so narejeni iz bolj kakovostnih materialov. To nam pri zaščiti telefona niti ne pomaga veliko, čeprav so sodobni materiali seveda boljši kot starejši in cenejši. Če za nov telefon že odštejemo nekaj svojega denarja, se nam zdi prav, da ga tudi ustrezno zaščitimo, saj ga bomo imeli predvidoma več let.