iPhone 8 ali iPhone 7 ovitek

Danes na trgu so zelo popularni “high end” mobilni telefoni, ti pa nas seveda tudi stanejo več denarja. Vsekakor so ti telefoni bolj kakovostni od ostalih, imajo nasploh boljšo zmogljivost in narejeni so iz boljših materialov in ne iz plastike, tako kot večina cenjenih telefonov. Če ste ljubitelj tehnologije potem že veste da se novejši “high end” telefoni prodajajo za kar 900 ali 1000 EUR, zato je pomembno da pri nakupu kupimo še ustrezno zaščito zanj. Če ste ravno kupili iPhone 8 ali pa iPhone 7, saj se je njuna cena zaradi starosti pocenila, vam predlagamo da si kupite kakovostni iPhone 7 ovitek, ta bo ustrezal tako osmici kot sedmici, saj sta si modela med seboj po velikosti skoraj enaka, razlike je le nekaj mm.

iPhone 7 ovitek

Kakovostni iPhone 7 ovitek si lahko zagotovite na zgoraj navedeni spletni strani, tu vam ponujajo ogromno ponudbo ovitkov za vse znamke ter vrste telefonov. iPhone 7 ovitek in zaščitno kaljeno steklo lahko na tej spletni strani dobite že za samo 10 EUR, seveda če imate tu kakšne posebne želje boste morali odšteti malo več denarja. iPhone 7 ovitek bo vašemu telefonu nudil zaščito pred udarci, praskami in malo tudi proti prahu ter vodi. Vsekakor pa se morate za vodoodpornost telefona pozanimati prej saj tega nimajo vsi modeli, večina pa jih vseeno ima, če imate iPhone 8 ali iPhone 7 ste lahko na tem področju brez skrbi.

Torej je pomembno da kupite kvaliteten iPhone 7 ovitek, da bo vaš telefon imel maksimalno zaščite in da bo bil v brezhibnem stanju še kar nekaj časa po nakupu. Vsekakor so današnji telefoni hitro opraskani ali pa razbiti, čeprav so narejeni iz bolj kakovostnih materialov, nam to ne pomaga zaščiti telefon, vseeno so pri tem malo boljši kot cenejši. Če pa že za nov telefon odštejemo toliko denarja, se nam zdi prav da tega tudi ustrezno zaščitimo, saj ga bomo le imeli vsak eno leto ali več.