Zakaj kupiti nevidni zobni aparat

nevidni zobni aparat

Na srečo so se zobni aparati z leti močno razvili in raziskave so pripomogle k temu, da je nevidni zobni aparat postal zanesljiva, učinkovita in udobna metoda zdravljenja za doseganje ravnih zob, zdravega ugriza in lepega nasmeha za milijone ljudi po vsem svetu. Odličnega dobite na tej povezavi https://www.doktor1a.com/nevidni-zobni-aparat/ s pregledom in potekom celotnega zdravljenja. Oporniki varno in učinkovito premaknejo vaše zobe z uporabo kovine, pritrjene na vsak zob in povezane s kovinsko žico, kar omogoča sodobni nevidni zobni aparat. Vsak nosilec je pritrjen tako, da skrbno premakne vsak zob v pravilen položaj, pri čemer to natančno spremlja ortodont.
zob
nevidni zobni aparat
Nevidni zobni aparat pomeni, da nihče ne bo opazil, da nosite zobni aparat in vam zob ni treba izločiti pri vsakdanjem življenju. Obstaja nekaj vrst zobnih aparatov: kovinski, keramični in lingvalni zobni aparati, vsi poravnajo zobe na različne načine. Vsi pa vam lahko učinkovito pomagajo do lepega nasmeha in zdravega ugriza! Obstaja veliko razlogov, zakaj se ljudje odločijo za zobni aparat.
Proteze so cenejše in zavarovanje lahko v celoti krije zavarovalnica. Kovinski, keramični in lingvalni zobni aparat ponujajo možnosti za vaš nasmeh. Osnovna zasnova je enaka, vendar je vsak oblikovan za ravnanje zob s posebnimi prednostmi. Keramični nevidni zobni aparat uporablja podobno tehnologijo, kot kovinski nosilci, vendar namesto kovinskih nosilcev za nosilce uporabljajo veliko bolj subtilno prozorno smolo ali smolo v barvi zob, tako da se brezhibno zlijejo z zobmi in dajejo videz, ki je komaj opazen.
Keramični zobni aparat ponuja vso učinkovitost kovinskega zobnega aparata, vendar z manj opaznim videzom, ki ga ima veliko pacientov raje, zlasti starejši najstniki in odrasli. Ker so nosilci prozorni ali v barvi zob, so bolj nagnjeni k obarvanju zaradi temno obarvane hrane ali pijače (kot so temna gazirana pijača, rdeče vino ali kava), zato morda niso najboljša izbira za mlajše bolnike ali tiste, ki se nočem odpovedati tem predmetom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja