Potrebujete pregradne stene?

pregradne stene

Potrebujete več zasebnosti? Priskrbite si pregradne stene, ki vam bodo to uresničile.

Čemu služijo pregradne stene? Če opravljate svoje delo v velikem ter hrupnem prostoru bodo za vaš akustični paneli oziroma pregradne stene idealna rešitev. Služijo zvočni izolaciji ter vam prinašajo mir in tišino. Bi radi imeli le večjo zasebnost? Klasične pregradne stene to lahko dosežejo. Prav tako se uporabljajo za ločevanje delovnih mest.

Zakaj so paneli najboljša rešitev? So hitra ter cenovno ugodna rešitev z opcijo različnih barv ter dizajnov, da se le najbolje prilegajo sodobnim poslovnim prostorom. Z njimi dosežemo miren ter sproščujoč kotiček za delo, hkrati pa tudi kotiček za odmor ter neformalne sestanke.

Kakšno pregrado izbrati? Vse je odvisno od vaših želja. Paneli, ki so nižji od predelnih sten, prostoru dajejo občutek veličine. Polnilo pregrade lahko popolnoma ustreza vašim željam. Lahko je belo, v lesenih dekorjih ali pa tudi oblazinjeno. Da bi pregrada čim bolj ustrezala vašim željam ter se čim lepše podala v vaš prostor jo je mogoče tudi personalizirati z dekorativnimi folijami različnih barv ter dizajnov.

Kaj pa so to integrirane pregrade? Ti paneli služijo kot stena, hkrati pa tudi kot pregrada, ogrodje mize in akustični panel oziroma zvočna izolacija. Tako lahko popolnoma optimiziramo prostor ter ga izkoristimo maksimalno.

Podjetje Integra d.o.o vam nudi široko ponudbo panelov oziroma pregradnih sten po vašem okusu ter stilu. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate njihovo ponudbo ter projektne ideje za pisarne, sejne sobe, čakalnice, recepcije, predavalnice, učilnice, restavracije ter kavarne. Med njimi boste zagotovo zasledili vsaj nekaj idej ter inspiracij za vaše bodoče pregradne stene.

Se zanimate za ponudbo? Na spletni strani podjetja lahko izpolnite kontaktni obrazec, podjetje pa vam bo na najkrajšem možnem času odgovorilo.

Polepšajte svoj delovni prostor, uvedite mu zasebnost in mir z Integra d.o.o. pregradnimi stenami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja