Izjemna ponudba – Vse za dojenčke

Izjemna ponudba izdelkov za dojenčke. Na spletni strani Baby nega lahko najdete vse za najmlajše člane vaše družine. Izjemna ponudba obsega izdelke kot so: elektronske varuške, snemalne naprave, tehnice ter električne prsne črpalke. Izdelki so namenjeni za varstvo dojenčka in oskrbo otroka.

Izjemna ponudba

Naprave so na voljo tudi v izposojo, saj se podjetje zaveda, da je nakup vseh naprav lahko velika finančna obremenitev novih staršev. Nekatere naprave bodo mogoče uporabniki uporabljali samo enkrat in to samo za kratek čas, saj je časovno odraščanje novorojenčka zelo hitro. Potem, ko je otrok večji, bo večina naprav odveč. Zato vam ponuja podjetje možnost izposoje, poleg možnosti nakupa.

Nekateri pripomočki vam lahko olajšajo samo oskrbo otroka, saj so novorojenčki zelo nepredvidljivi in elektronske naprave vam lahko olajšajo vsakdanje skrbi. Na primer snemalna naprava za poslušanje vašega dojenčka, v primeru, da je v drugi sobi. Starši imajo lažji spanec, če slišijo dihanje in zvoke dojenčka. Izjemna ponudba vam na ponuja tudi pripomočki za samo oskrbo otroka, kot je tehnica. Na izbiro imate posebne tehtnice, ki vam omogočajo oskrbo otroka in tehtanje teže otroka istočasno. Elektronske prsne črpalke omogočijo, da imajo matere novo rojenčkov enostaven način dojenja brez komplikacij ročnih črpalk.

Grelci steklenic vam bodo naknadno olajšalo oskrbo novorojenčka, saj je lahko ročno gretje mleka na štedilniku časovno zelo dolg proces. Celoten proces pripravite mleka bo skrajšan na nekaj minut, saj lahko z električnim grelcem pripravite mleko na željeno temperaturo. Izjemna ponudba vam tudi ponuja video elektronske varuške vam bodo omogočile ogled dojenčka ne glede nato kjer ste. Tako lahko opravite delo po hiši, brez da bi vas skrbelo za varnost otroka.

Detektor Angelsounds vam omogoča tudi to, vendar je to v obliki slušalk, ki snemajo glasove in zvoke dojenčka ter jih prenesejo do vaših slušalk. Drugačna oblika te naprave je pa detektor dihanja, ki ga postavite na nočno omaro in vam preko zvočnikov prenaša in predvaja vse zvoke vašega novorojenčka. Izjemna ponudba na spletni trgovini vam tudi ponuja kozmetiko za oskrbo novorojenčka.