Paintball Ljubljana – Prvo rojstnodnevno praznovanje

Paintball Ljubljana je kot že veste odprl svoja vrata in rezervacijski termini se že pridno polnejo. Slavljenca smo prosili, če bi nam lahko na kratko povedal  kaj o praznovanju svojega rojstnega dne v parku Paintball Killer Ljubljana. V nedeljo 19.1.2020 smo gostili našo prvo otvoritveno skupino prijateljev, ki so praznovali rojstnodnevno zabavo, kot je še nikoli do sedaj niso – streljanje na našem novem paintball poligonu jim je vlilo nepozabne dogodivščine.

Nejc: Ko sem doma razmišljal kje bi lahko priredil zabavo za moj 17 rojstni dan, mi je na misel prišel paintball. Nikoli prej se še nisem preizkusil v igri streljanja z barvami, zato sem se odločil, da bom povabil nekaj svojih prijateljev in se z njimi odpravil v paintball park. Na internetu sem prveril spletne strani več paintballov v Ljubljani, vendar ima Paintball Killer najboljšo in najcenejšo ponudbo med vsemi v bližnji okolici Ljubljane. Zabava in dogodivščina mi ne bo nikoli ušla iz spomina, saj lepšega in bolj adrenalinskega rojstnodnevnega praznovanja še nisem doživel. Upravljalci parka Paintball Killer Ljubljana so nas lepo sprejeli in pogostili. Svetoval bi vsem, ki se ne morejo odločiti kje bodo praznovali svoj rojstni dan, da se preizkusijo v paintball streljanju. Hvala vodstvu paintball Killerja.

Paintball Ljubljana

Hvaležni smo slavljencu, da nam je zaupal svoje izkušnje in doživetje svojega rojstnega dne v našem paintball parku. Vabimo tako tiste, ki se še niste preizkusili v paintball streljanju, kot tiste, ki bi se radi kljub že izkušenosti na tem področju pozabavali s svojimi prijatelji, sodelavci, sošolci, sorodniki in si vlili obilo adrenalina. Vse kar morate narediti je, da rezervirate svoj željen termin na naši spletni strani Paintball Killer Ljubljana, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi.