Horizon forbiden west je dolgo pričakovana igra

Horizon forbiden west vsi, ki igrate igre veste kaj je. Ostali se pa velikokrat vprašajo kaj je to. Za vse, ki ne veste to je ena najbolj pričakovanih iger letos. Vsi so jo težko pričakovali in končno je tukaj. Igra ima visoke ocene, je pa to nadaljevanje igre Horizon zero dawn. Oboje je postavljeno v postapokalistični svet, nekje na zahodu Združenih držav Amerike. Če vas pa zanima, če je Horizon firbiden west vredna nakupa, pa najboljše da kar berete dalje in izveste. Ocene so zares visoke, kar je dober znak, da je tudi sama igra odlična.

horizon forbiden west

Da bo igra Horizon forbiden west sploh izšla so vsi izvedeli že leta 2020. Od takrat je bilo samo vprašanje časa kdaj točno. In zgodilo se je letos februarja. Že leta 2021 ste lahko videli 14 minutni demo te igre. Potem pa je prišla pandemija in izdaja igre se je premaknila. Kakorkoli že pa jih veliko meni, da je bilo vredno počakati. Zdaj tisti, ki pa ne veste. Igro je možno igrati samo na Playstation-u. Igrate jo lahko na PS5 in PS4. Horizon forbiden west pa je vredna denarja. Doživeli boste  veliko pustolovščin in igra bo postala ena izmed vaših najljubših. Zemlja je ogrožena in nihče ne ve rešitve. Mogoče pa jo boste vi, poskusite igrati in rešite levele.

Najprej pa vsakega zanima tudi točna cena igre Horizon forbiden west. Da se lažje odločite za nakup, se cene gibljejo od 69,99 in do 89,99 evrov. Cena je odvisna od Playstation, ki ga imate doma in na katerem boste igro igrali. Likov v igri je veliko, imajo različne sposobnosti ter različne pozitivne in negativne lastnosti. Tudi sovražnikov oziroma v tem primeru strojev je veliko. Potrebno jih bo premagati. Lotite se igre še danes in pojdite v postapokalistični svet tudi vi. Rešite Zemljo pred prepadom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja