Lončena peč je že več stoletji del tradicije

lončena peč

Lončena peč je že več stoletji del tradicije. Tako kot pred davnimi časi, jih tudi danes izdeluje podjetje Hrovat, zato si preglejte ponudbo lončenih peči.

Tistim, kis so najbolj zahtevni podjetje ponuja unikatne ločene peči, kjer vsako podrobnost prilagodimo željam in zahtevam. Za vse ljudi, ki pa iščejo hitro in preprosto izbiro podjetje ponuja masivne ločene peči. Prepričajo s kakovostnimi vrati, skrbno izbranim pečarskim materialom, na voljo pa so tudi številne prilagoditve in dodatki v skladu z željam naročnika. Vse modele ločenih peči  Horvat z osnovnimi lastnostmi si lahko ogledate na spletni strani našteti zgoraj. Če nimate na voljo prostora in potrebujete peč z nizko toplotno močjo, bo za vas ponudba sistemskih peči idealna. odlikuje jih kompaktna izdelava in izredna  sposobnost akumulacije toplote, to je idealno za nizkoenergijske objekte. Za vse nostalgike in mojstre peke kruha in ostalih jedi pa so na voljo tudi krušne peči v tradicionalni ali moderni obliki.

lončena peč

Ločene peči so s časom postale vrhunske ogrevalne naprave z visokim izkoristkom in prijetnim vplivom na bivalno in toplotno ugodje človeka. Nič ni bolj prijetnega od hladnega zimskega večera, ki ga preživite ob toploti prijetne ločene peči. Ločene peči so najboljša izbira za prave kurjače, ki želijo z njo ogreti bivalni prostor in bodo peč kurili večkrat. Ob rednem kurjenju je peč vedno topla in nežno greje prostor s prijetnim sijajem. Lončene peči so lahko povsem moderna ali pa tradicionalne, saj se z uporabo modernih oblik in različnih materialov prilagajamo aktualnim arhitekturnim trendom. Včasih je težko ločiti med kaminom ali pečjo, saj je edina razlika v notranjosti. Največja prednost je akumulacija toplote, ki prenaša nežno toploto, ki prinaša nežen toplotni sijaj in sevanje še dolge ure po prenehanju gorenja. Zaradi nežnega sevanja toplote prostorov so idealna izbira za nizkoenergijske in pasivne hiše in pa ne pregrevajo prostora, zato so ločene peči prava izbira za vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja